torsdag 3 september 2009

Ekorrhjulet snurrar återigen...

Nu är det slut på slöa morgnar och ta dagen som den kommer; vardagen med skola och jobb har återigen startat. Det är helt okej känns det som. Sambon har ett jobb som han trivs bra med (trots att han måste köra 7 mil enkel resa), barnen trivs i skolan och jag och minstingen (Snäckan) kör vardagsracet här hemma.

Hur ser en dag ut för en hemma-mamma? Har en bekant som gjort en fotoblogg på sin dag. Så himla kul att se. Ska norpa idén och göra likadant, dock inte idag, då morgonbestyren redan klarats av utan foto-dokumentation.

Min syster och hennes familj letar ju hus. De har smått panik då de sålt sin lägenhet vid Odenplan och bor i en bekants lägenhet tills han kommer hem från en utlandsvistelse. Tror att han kommer hem den 15 september och de har fortfarande inte köpt något hus! Nu är de dock med och budar på ett jättefint hus i Saltsjö-Boo. Jag håller tummarna! Det vore en perfekt födelsedagspresent för henne, då hon fyller år idag.
Får de huset, så kommer jag och barnen åka upp till Stockholm betydligt oftare. Det är ju lite meckigt att klämma in sig i en tvåa med tre barn och två vuxna när det redan bor tre personer i lägenheten. Sen är inte Karlbergsvägen den roligaste att hitta parkering på...
Så här fint är huset som de budar på.










Nehej, nu ska jag och Snäckan ta och käka lite, sen är det tvättning och städa tvättstugan som gäller innan de stora flickorna ska hämtas från bussen.

Vi har nog förresten bestämt oss för att bo kvar i vårt lilla hus och bygga ut det så småningom. Känns bra, även om det är mycket körande. Fördelarna överväger nackdelarna, och vi har insett att vi alltid kommer att få köra och lämna och hämta barnen från sina aktiviteter och kompisar.

Over and out.
//K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar